Kaya Karakaya Spor Lisesi

Vizyon: Kaya Karakaya Spor Lisesi´nin, iç ve dış paydaşlarımız ile güç birliği sağlayarak; Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren , verdiği spor eğitimi ile özel yetenek gerektiren yükseköğretim programlarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren, duyduğu bireyleri yetiştirmede katkıda bulunan ülkemizin en güçlü eğitim kuruluşu haline getirmektir.

Misyon: Bizler; yenilikçi yönetimimiz eğitim öğretim branşlarında uzmanlaşmış kadromuz ile beraber öğrencilerimizin, ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda spor eğitimi ile Türk sporuna katkıda bulunan, spor disiplini ile sanatçı duyarlılığını benimseyen milli değerlere bağlı, çağdaş, laik ve alanında başarılı bireyler olarak yetişmelerini, spor ile ilgili yükseköğretim programlarına hazırlanmaları, iş birliği içinde çalışma ve dayanışma alışkanlığı kazanarak takım ruhu ile hareket etmelerini sağlamak için varız.

Başarılar: Okulumuz futbol takımı 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında Türkiye Şampiyonu olmuştur. Bununla beraber İl bazında birçok birinciliğimiz mevcuttur.

Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %60
Sportif Etkinlikler: İl ve ülke genelinde basketbol, futbol, voleybol, güreş, atletizm gibi birçok branşta müsabakalara katilim. Okulumuz futbol takımı 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Türkiye Şampiyonudur.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kksporlisesi.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. EĞİTİM SK. GÜZEL SANATLAR LİSESİ BLOK NO 40 İÇ KAPI NO 0 MERKEZ / ELAZIĞ

Kütüphane Kitap Sayısı :235
Öğretim Şekli :Okulumuzda İkili Öğretim yapılmaktadır. Sabah Spor Lisesi ders yapmakta, öğleden sonra Güzel Sanatlar Lisesi ders yapmaktadır.

Yerleşim Yeri - Cumhuriyet Mah. Eğitim Sok. No:40 ELAZIĞ

Ulaşım Toplu taşıma